Golfferie i Spanien

Spanien är en fast favorit hos golfentusiaster och lockar tusentals golfare varje år. Oavsett ditt handikapp är Spanien en av de bästa ställena att spela din sport av många anledningar. Spanien erbjuder en lång golfsäsong på grund av sina bra väderförhållanden, det finns över 300 kurser med 16 rustika banor, resor till Spanien är lätta och det finns många golfbanor inom några miles av de internationella flygplatserna. På en semester till Spanien är det enkelt att kombinera en avkopplande strandferie, upptäcka landets rika arv och naturligtvis din favorit sport. Listan över saker att göra och se är oändlig!

Njut av din sport samtidigt som du upptäcker Spaniens världsarvsstäder. Du kan spela en golfrunda på en kurs omgiven av berg eller med fantastisk havsutsikt. Sedan kan du vandra längs gatorna som är fyllda med historia innan du slappar av med traditionell spansk mat. Cordoba, Segovia, Salamanca och Santiago de Compostela är perfekta för en kombinerad kultur och golfresa eftersom alla dessa städer har en golfbana i närheten.

Kombinera en golfferie med lite bortskämd på ett av hotellets komplex som erbjuder spa-behandlingar med en golfbana i kombination. Du kommer att bli bortskämd för val från Costa Brava till Costa del Sol, kustregionerna Valencia och Murcia och även Balearerna och Kanarieöarna. Många av hotellkomplexen har nu egna golfbanor eller kurser i närheten.

En golfferie på Kanarieöarna är möjlig när som helst på året. Kurser erbjuder fantastiska landskap, inklusive stränder, berg, vulkaniska landskap och naturreservat. De flesta kurser finns på Teneriffa och Gran Canaria, men det finns också kurser på Lanzarote, Fuerteventura och La Gomera.

Alicante, på Spaniens östkust, är ett golfparadis. Med 13 kurser som passar alla förmågor, väder som gör att du kan spela runt och ett bra val av boende, vad mer kan du begära? Alla klubbarna i Alicante ligger nära varandra vilket innebär att du kan spela nära turistområdet, bredvid havet eller bland skogarna och bergen vilket innebär att du inte behöver resa långt för att prova olika kurser.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *