Helger på Gran Canaria

Gran Canaria ligger i Atlanten, en av de 7 öarna som slutför Kanarieöarna. Med ett livligt nattliv, vackra stränder, fantastiska kustaktiviteter och stora familjeattraktioner att njuta av, Gran Canaria eller Gran Canary (som kallas på engelska) är ett perfekt och perfekt semestermål.

Med varmt och soligt väder året runt erbjuder denna kanariska ön en lång lista över sevärdheter och saker att göra eller se när du semesterar på Gran Canaria.

Semester på Gran Canaria är också en bra idé för dem som skulle älska att njuta av historia och kulturhistorier, tillsammans med fritidsaktiviteter och roliga aktiviteter. På Kanarieöarna finns en rad fantastiska och magnifika museer för den anmärkningsvärda historiska historien. Dessa museer har allt du behöver veta om det förflutna av detta attraktiva semestermål.

Månaderna december till februari anses vara den bästa tiden för att välja Gran Canaria som semestermål. Medan ön är solig och har en temperatur på 21-29 grader Celsius genom året, kan man alltid planera en bra semester på Gran Canaria när som helst.

Du kan ha ett fantastiskt nattliv på Gran Canaria. Maspalomas och Playa del Inglés är festen hotspots. Det börjar sen och fortsätter hela natten med de flesta barer öppna till 2 am och diskotek och klubbar vanligtvis fram till 6 am.

Om du gillar att spela, finns det tre kasinon  på Gran Canaria. Två ligger i södra delen av ön, och den andra ligger i huvudstaden Las Palmas de G.C.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *