Hur man planerar en golfferie

Du måste veta vad du egentligen förväntar dig av en golfferie. Du kan söka på Internet i stor utsträckning och läsa även golfmagasiner. Du kan också fråga om golfklubben, eftersom förstahandsbevisningar är de bästa om du vill ha en pålitlig golflov.

Innan du ställer in vår undersökning behöver du veta hur många dagar du ger för denna golfferie, din budget och de personer som kommer att följa med dig på semestern.

Lista de platser du vill gå till. Ta reda på namnen på bra orter där du kan stanna under din semestertid. Du måste veta hur många kurser orten har och även om de är öppna för besökare.

Vissa golfbanor är öppna för allmänheten endast under viss tid på året. Så det vore bra att veta detta i förväg. Ta reda på utsläppstiderna, men du kan planera vad du ska göra med den tid du har till hands när du inte spelar golf.

Under din semester kan du också prova den unika nattgolfen. Det kan vara en fantastisk upplevelse där du använder glödande natt golfbollar, ljusstake och ficklampor som spelas under ljus ( lampornu.se ) . Det är snyggt att se din boll segla in i mörkret. Ett helt annat spel jämfört med att spela på dagen.

För en golfferie måste du handla golfutrustning som är lämplig. Du behöver inte ta hela din uppsättning med dig på din golfferie. Att bära halva runt är lättare och därför bör det vara tillräckligt med din golfferie.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *