Vad gör en städfirma?

Vad gör en städfirma?

Hur kan jag få hjälp av en städfirma ? Naturligtvis städar städfirmor ditt hem eller din uteplats. Men visste du att städfirmor ofta gör mer än så? Ibland kan samma företag bokas som hjälp att tex flytta i Malmö också ta hand om själva flyttstädningen. En väletablerad städfirma med goda kontakter kan ge dig det stöd du behöver i rätt tid, före och under flyttan. Men det är inte allt: städfirman kan också ge dig det stöd du behöver före och under flyttan.

Kan en städfirma göra allt?

Du kan få all hjälp du behöver från en städfirma. De kan komma och städa boataden en gång i veckan. Du kan också få några fönsterputsning några gånger om året eller lite extra hjälp med att hålla hemmet städat före eller efter en fest. Vår s tädfirma erbjuder ett brett utbud av tjänster och är bra på att rädda våra tjänster för dig. Det betyder att du som kund är med och bestämmer utifrån dina aktuella behov.

Räkna också med att:

  • Låt dem lägga till uppgifter som de anser vara viktiga.
  • Kräv att saker hanteras varsamt och ställs tillbaka på samma plats.
  • Låt dem ange hur de vill att saker och ting ska städas.
  • Var närvarande under städningen om det behövs.
  • Begär städning vid en lämplig tidpunkt, till exempel skickat på kvällen.
  • De bästa städföretagen som gör allt detta gör det flexibelt.
  • Detta säkerställer att du får ut mesta möjliga av dina städkostnader.

När ett dödsbo ska tas om hand

Städföretag sysslar inte bara med hemstädning och flyttstädning. I moderna tider finns det ofta ett behov av att städa bostäder där ingen längre bor. Det kan kännas tungt, eller så kan barn och släktingar tycka att det är slöseri med tiden att sortera saker som ingen vill ha. Det är bättre att låta en städfirma komma och ta bort möbler och ägodelar och städa. När barnen eller släktingarna har fått det de vill vara behöver de inte längre ta personligt om hand om allt annat i bostaden.

Inomhus och utomhus städning

Städfirmor städar förstår insidan av ett hem men de kan också bokas för utsidan av huset. Det kan vara allt från fönster till taket som ska göras rent. När du har en bra städfirma ska du inte dra dig för att se om de kan göra mer än den vanliga städningen. Det kanske går att få ett mycket bättre pris  för att du är regelbunden kund och så vet du ju vem du har att göra med vilket är en stor trygghet.